1.

اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن کانولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 9، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 53-62
سید محمد صلواتیان؛ رضا رجبی نژاد؛ بابک پورشفیعی صیقلانی؛ رضا طاعتی؛ سید رضا صلواتیان؛ سید افشین امیری سندسی؛ مریم حسنی مقدم

2.

اثرات جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با سطوح مختلف روغن گیاهی کانولا بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)

دوره 6، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 43-56
عباس ساجد خانیان؛ مهرنوش نوروزی؛ محمود محسنی

3.

اثرات جایگزینی روغن‌های گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیم‌های کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 4، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 69-88
ایمان زارع حقیقی؛ افشین قلیچی؛ سارا جرجانی

4.

تأثیر جایگزینی چربی پیه گوساله و روغن کانولا به جای بخشی از روغن ماهی جیره بر فراسنجه های رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 15-26
حمید جافرنوده؛ افشین قلیچی؛ سارا جرجانی؛ رضا اکرمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب