جافرنوده, حمید, قلیچی, افشین, جرجانی, سارا, اکرمی, رضا. (1400). تأثیر جایگزینی چربی پیه گوساله و روغن کانولا به جای بخشی از روغن ماهی جیره بر فراسنجه های رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(1), 15-26. doi: 10.22124/janb.2021.20272.1148
حمید جافرنوده; افشین قلیچی; سارا جرجانی; رضا اکرمی. "تأثیر جایگزینی چربی پیه گوساله و روغن کانولا به جای بخشی از روغن ماهی جیره بر فراسنجه های رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7, 1, 1400, 15-26. doi: 10.22124/janb.2021.20272.1148
جافرنوده, حمید, قلیچی, افشین, جرجانی, سارا, اکرمی, رضا. (1400). 'تأثیر جایگزینی چربی پیه گوساله و روغن کانولا به جای بخشی از روغن ماهی جیره بر فراسنجه های رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(1), pp. 15-26. doi: 10.22124/janb.2021.20272.1148
جافرنوده, حمید, قلیچی, افشین, جرجانی, سارا, اکرمی, رضا. تأثیر جایگزینی چربی پیه گوساله و روغن کانولا به جای بخشی از روغن ماهی جیره بر فراسنجه های رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1400; 7(1): 15-26. doi: 10.22124/janb.2021.20272.1148


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب