1.

اثر مقادیر مختلف بتاکاروتن کنجاله هویج در جیره غذایی، بر برخی شاخص های خونی بچه ماهی آزاد دریای خزر Salmo caspius (Kessler, 1877)

صفحه 1-14
رضا فراهانی؛ سید عبدالمجید موسوی؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسایی مهرجان

2.

تأثیر جایگزینی چربی پیه گوساله و روغن کانولا به جای بخشی از روغن ماهی جیره بر فراسنجه های رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 15-26
حمید جافرنوده؛ افشین قلیچی؛ سارا جرجانی؛ رضا اکرمی

3.

تأثیر خوراکی عصاره پوست لیموترش (Citrus limon) ریزپوشانی شده با نانو ذرات کیتوزان بر فراسنجه‏ های خونی و دستگاه دفاع ضداکسایشی ماهی قزل ‏آلای رنگین‏ کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 27-41
عباس قیطاسی؛ سید پژمان حسینی شکرابی؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسایی مهرجان

4.

تأثیر مخلوطی از نانو سلنیوم، ویتامین های C و E جیره بر شاخص‌های رشد، آنزیم‌های کبدی و شاخص‌های دستگاه ایمنی غیر اختصاصی فیل ماهی (Huso huso) جوان

صفحه 43-56
تورج سهرابی؛ میر حامد سید حسنی؛ علی حسین پور زلتی؛ حسین آدینه

5.

اثرات گرسنگی و راهبرد‌های تغذیه ای بر شاخص‌های خونی و بیوشیمیایی تاسماهی روسی (Acipenser gueldenstaedtii)

صفحه 57-68
محمود علیزاده افشار؛ حسین خارا؛ بهرام فلاحتکار

6.

اثر کوتاه‌مدت و بلندمدت تغذیه با کنجاله بذر کتان بر فراسنجه های بیوشیمیایی و آنزیم‌های پلاسمایی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) پرورشی

صفحه 69-82
ساره قیاسی؛ بهرام فلاحتکار؛ میرمسعود سجادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب