| تعداد نشریات | 32 |
| تعداد شمارهها | 816 |
| تعداد مقالات | 7,895 |
| تعداد مشاهده مقاله | 37,239,143 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,349,301 |
| 1. | اثر افزودن ترکیبی از اسانس های گیاهی به سیلاژ یونجه همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی | |
| دوره 8، شماره 3، آذر 1398، صفحه 61-72 | ||
| مقصود بشارتی؛ ولی گوزل پور؛ ذبیح اله نعمتی؛ امیر کریمی | ||
| 2. | اثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال | |
| دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 27-37 | ||
| مجتبی کریمی؛ مقصود بشارتی؛ اکبر تقی زاده؛ رشید صفری | ||
| 3. | اثر سطوح مختلف اسانس دارچین بر ترکیبات شیمیایی، فراسنجه های تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ یونجه در شرایط آزمایشگاهی | |
| دوره 9، شماره 3، آذر 1399، صفحه 85-97 | ||
| مقصود بشارتی؛ معصومه نیازی فر؛ ذبیح اله نعمتی | ||