1.

اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بازماندگی و کیفیت آب بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 8، شماره 4، دی 1401، صفحه 55-64
معصومه ماچانلو؛ علی حاجی بگلو؛ عبدالمجید حاجی مرادلو

2.

اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بافت روده بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 8، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 1-9
معصومه ماچانلو؛ علی حاجی بگلو؛ عبدالمجید حاجی مرادلو

3.

اثر استفاده از پودر جلبک قرمز بر شاخص‌های رشد، برخی از شاخص های سرم و موکوس و الگوی پروتئینی موکوس در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 9، شماره 3، مهر 1402، صفحه 49-64
فاطمه عبدالله نژاد؛ سید حسین حسینی فر؛ حامد پاک نژاد؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ محمد رضا ایمانپور

4.

تأثیر رژیم های غذایی حاوی مکمل های روی (Zn) و ویتامین E بر نرخ سوخت و ساز و برخی شاخص های رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با کمبود مزمن اکسیژن محلول در آب

دوره 8، شماره 3، مهر 1401، صفحه 67-83
احمد محممدی یلسوئی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ حامد پاک نژاد؛ سیدعلی اکبر هدایتی؛ رسول قربانی

5.

تأثیر سطوح مختلف کولین کلراید بر فلور باکتریایی روده بچه ماهی قزلذآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 9، شماره 2، تیر 1402، صفحه 1-8
علی حاجی بگلو؛ عبدالرحمان مخمی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ حسین رحمانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب