1.

اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بازماندگی و کیفیت آب بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 8، شماره 4، دی 1401، صفحه 55-64
معصومه ماچانلو؛ علی حاجی بگلو؛ عبدالمجید حاجی مرادلو

2.

اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بافت روده بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 8، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 1-9
معصومه ماچانلو؛ علی حاجی بگلو؛ عبدالمجید حاجی مرادلو

3.

اثر عصاره اتانولی گیاه به لیمو (Aloysia triphylla) بر بیهوشی و بهبود فاکتورهای فیزیولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بعد از انتقال

دوره 9، شماره 3، مهر 1402، صفحه 1-14
علی حاجی بگلو؛ معصومه ماچانلو؛ محمد مازندرانی؛ محمد سوداگر

4.

مطالعه امکان تزریق اسپرم به درون تخمدان به منظور القاء تکثیر در ماهی کوی (Cyprinus carpio var. Koi)

دوره 8، شماره 3، مهر 1401، صفحه 43-51
علی حاجی بگلو؛ محمد سوداگر؛ محمد مازندرانی؛ معصومه ماچانلو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب