1.

اثرات بیهوشی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) در مقایسه با اسانس گل میخک (Syzygium aromaticum) بر ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 12، شماره 2، شهریور 1403، صفحه 115-95
ادریس رحیمی کیا؛ سید حسین مرادیان؛ اسماعیل کاظمی؛ علی خسروانی زاده

2.

اثرات نانوذرات سلنیوم بر برخی آنزیم‌ها و فراسنجه‌های بیوشیمایی مایع اسپرمی مولدین نر قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 11، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 107-131
جواد مهدوی جهان آباد؛ ابوالحسن راستیان نسب؛ سیدحسین مرادیان؛ محمدمیثم صلاحی اردکانی؛ سید عبدالحمید حسینی؛ اسماعیل کاظمی

3.

اثر باکتری‌های پروبیوتیکی Bacillus subtilis و Lactobacillus plantarumبر کنترل قارچ‌زدگی و عملکرد تخم‌گشایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss )

دوره 11، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 105-125
امید رحمتی؛ سعید ضیائی نژاد؛ علی آبرومند؛ اسماعیل کاظمی

4.

اثر تغذیه با منابع مختلف مکمل روی بر شاخص‌های تولیدمثلی ماهی مولد نر قزل‌آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 63-82
اسماعیل کاظمی؛ ایمان سوری نژاد؛ علیرضا قائدی؛ سیدعلی جوهری؛ زهرا قاسمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب