1.

اثرات بیهوشی اسانس نعناع (Mentha Piperita L) در مقایسه با اسانس گل میخک بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 آذر 1402
اسماعیل کاظمی؛ ادریس رحیمی کیا؛ حسین مرادیان؛ علی خسروانی زاده

2.

اثر باکتری‌های پروبیوتیکی Bacillus subtilis و Lactobacillus plantarumبر کنترل قارچ‌زدگی و عملکرد تخم‌گشایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss )

دوره 11، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 105-125
امید رحمتی؛ سعید ضیائی نژاد؛ علی آبرومند؛ اسماعیل کاظمی

3.

اثر تغذیه با منابع مختلف مکمل روی بر شاخص‌های تولیدمثلی ماهی مولد نر قزل‌آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 63-82
اسماعیل کاظمی؛ ایمان سوری نژاد؛ علیرضا قائدی؛ سیدعلی جوهری؛ زهرا قاسمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب