
تعداد نشریات | 31 |
تعداد شمارهها | 778 |
تعداد مقالات | 7,444 |
تعداد مشاهده مقاله | 18,534,280 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,506,097 |
1. | اثر افزودن ترکیبی از اسانس های گیاهی به سیلاژ یونجه همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی | |
دوره 8، شماره 3، آذر 1398، صفحه 61-72 | ||
مقصود بشارتی؛ ولی گوزل پور؛ ذبیح اله نعمتی؛ امیر کریمی | ||
2. | اثر سطوح مختلف اسانس دارچین بر ترکیبات شیمیایی، فراسنجه های تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ یونجه در شرایط آزمایشگاهی | |
دوره 9، شماره 3، آذر 1399، صفحه 85-97 | ||
مقصود بشارتی؛ معصومه نیازی فر؛ ذبیح اله نعمتی | ||
3. | اثر منابع مختلف سلنیوم جیره غذایی و دمای نگهداری بر افزایش ماندگاری تخم بلدرچین ژاپنی | |
دوره 8، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 23-33 | ||
حسین احمدیان؛ ذبیح اله نعمتی؛ امیر کریمی؛ رشید صفری | ||