
تعداد نشریات | 31 |
تعداد شمارهها | 776 |
تعداد مقالات | 7,382 |
تعداد مشاهده مقاله | 13,858,983 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,412,857 |
1. | اثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال | |
دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 27-37 | ||
مجتبی کریمی؛ مقصود بشارتی؛ اکبر تقی زاده؛ رشید صفری | ||
2. | اثر افزودن ترکیبی از اسانس های گیاهی به سیلاژ یونجه همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی | |
دوره 8، شماره 3، آذر 1398، صفحه 61-72 | ||
مقصود بشارتی؛ ولی گوزل پور؛ ذبیح اله نعمتی؛ امیر کریمی | ||
3. | اثر سطوح مختلف اسانس دارچین بر ترکیبات شیمیایی، فراسنجه های تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ یونجه در شرایط آزمایشگاهی | |
دوره 9، شماره 3، آذر 1399، صفحه 85-97 | ||
مقصود بشارتی؛ معصومه نیازی فر؛ ذبیح اله نعمتی | ||