1.

اثر افزودن ملاس در آب و جیره غذایی ماهی کپور بر شاخص های رشد، ایمنی، بیوشیمیایی خون، آنزیم‌های گوارشی و کیفیت آب محیط پرورش در روش بایوفلاک

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 25-34
محمد خادمی حمیدی؛ حسین آدینه؛ محمد هرسیج؛ حسنا قلی پور کنعانی

2.

ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت عضله بچه‌ماهی انگشت‌قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) پرورش یافته در سیستم آکواپونیک

دوره 6، شماره 3، آبان 1399، صفحه 37-53
محمد هرسیج؛ بهروز محمدزاده؛ مهدی اسدی

3.

تأثیر سطوح مختلف مکمل های آنتی اکسیدانی ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد و تغذیه، ترکیبات بدن و برخی شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 97-109
حسین آدینه؛ محمد هرسیج؛ مهدی اسدی؛ احسان احمدی فر

4.

کارایی استفاده از پری بیوتیک سانیار در محیط بایوفلاک: بررسی عملکـرد تولید، ترکیبات نیتروژنی آب، فراسنجه های خون شناسی و سوخت و ساز ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 7، شماره 2، تیر 1400، صفحه 39-55
سمیرا جعفریان؛ حسین آدینه؛ محمد فرهنگی؛ محمد هرسیج؛ ضیاء کردجزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب