تعداد نشریات | 31 |
تعداد شمارهها | 743 |
تعداد مقالات | 7,048 |
تعداد مشاهده مقاله | 10,171,370 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 6,844,189 |
1. | ارزیابی پارامترهای کیفی و بیوشیمیایی برگر ماهی تهیه شده از خاروماهی باله سفید (Chirocentrus nudus Swainson, 1839) طی نگهداری در شرایط انجماد (18- درجه سانتیگراد) | |
دوره 3، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 47-54 | ||
مهران یاسمی؛ بهروز محمدزاده؛ مهران پارسا | ||
2. | ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت عضله بچهماهی انگشتقد کپور معمولی (Cyprinus carpio) پرورش یافته در سیستم آکواپونیک | |
دوره 6، شماره 3، آبان 1399، صفحه 37-53 | ||
محمد هرسیج؛ بهروز محمدزاده؛ مهدی اسدی | ||
3. | بررسی ترکیبات تقریبی، کیفیت شیمیایی و میکروبی ماهی موتو خشک شده (Encrasicholina punctifer) در جزیره قشم | |
دوره 7، شماره 4، دی 1400، صفحه 15-28 | ||
مهران یاسمی؛ بهروز محمدزاده؛ سیدسهیل قائم مقامی؛ محسن عابدی؛ پونه پیشکار | ||