یاسمی, مهران, محمدزاده, بهروز, قائم مقامی, سیدسهیل, عابدی, محسن, پیشکار, پونه. (1400). بررسی ترکیبات تقریبی، کیفیت شیمیایی و میکروبی ماهی موتو خشک شده (Encrasicholina punctifer) در جزیره قشم. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(4), 15-28. doi: 10.22124/janb.2022.22667.1174
مهران یاسمی; بهروز محمدزاده; سیدسهیل قائم مقامی; محسن عابدی; پونه پیشکار. "بررسی ترکیبات تقریبی، کیفیت شیمیایی و میکروبی ماهی موتو خشک شده (Encrasicholina punctifer) در جزیره قشم". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7, 4, 1400, 15-28. doi: 10.22124/janb.2022.22667.1174
یاسمی, مهران, محمدزاده, بهروز, قائم مقامی, سیدسهیل, عابدی, محسن, پیشکار, پونه. (1400). 'بررسی ترکیبات تقریبی، کیفیت شیمیایی و میکروبی ماهی موتو خشک شده (Encrasicholina punctifer) در جزیره قشم', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(4), pp. 15-28. doi: 10.22124/janb.2022.22667.1174
یاسمی, مهران, محمدزاده, بهروز, قائم مقامی, سیدسهیل, عابدی, محسن, پیشکار, پونه. بررسی ترکیبات تقریبی، کیفیت شیمیایی و میکروبی ماهی موتو خشک شده (Encrasicholina punctifer) در جزیره قشم. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1400; 7(4): 15-28. doi: 10.22124/janb.2022.22667.1174


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب