1.

اثر افزودن ملاس در آب و جیره غذایی ماهی کپور بر شاخص های رشد، ایمنی، بیوشیمیایی خون، آنزیم‌های گوارشی و کیفیت آب محیط پرورش در روش بایوفلاک

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 25-34
محمد خادمی حمیدی؛ حسین آدینه؛ محمد هرسیج؛ حسنا قلی پور کنعانی

2.

استفاده از زیست توده جلبک سبز-آبی اسپیرولینا (Spirulina platensis)در بهبود تولید و تقویت سیستم ایمنی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) در مواجه با باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 اسفند 1402
حسین آدینه

3.

تأثیر سطوح مختلف محدودیت غذایی بر عملکرد رشد، کارایی تغذیه و ترکیبات شیمیایی بدن لارو ماهی قزل‌آلای ‌رنگین ‌کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در دو محیط آبی

دوره 3، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 1-11
حسین آدینه؛ حجت الله جعفریان؛ مهدی سلطانی؛ محمد فرهنگی؛ سمیرا جعفریان

4.

تأثیر سطوح مختلف مکمل های آنتی اکسیدانی ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد و تغذیه، ترکیبات بدن و برخی شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 97-109
حسین آدینه؛ محمد هرسیج؛ مهدی اسدی؛ احسان احمدی فر

5.

تأثیر مخلوطی از نانو سلنیوم، ویتامین های C و E جیره بر شاخص‌های رشد، آنزیم‌های کبدی و شاخص‌های دستگاه ایمنی غیر اختصاصی فیل ماهی (Huso huso) جوان

دوره 7، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 43-56
تورج سهرابی؛ میر حامد سید حسنی؛ علی حسین پور زلتی؛ حسین آدینه

6.

کارایی استفاده از پری بیوتیک سانیار در محیط بایوفلاک: بررسی عملکـرد تولید، ترکیبات نیتروژنی آب، فراسنجه های خون شناسی و سوخت و ساز ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 7، شماره 2، تیر 1400، صفحه 39-55
سمیرا جعفریان؛ حسین آدینه؛ محمد فرهنگی؛ محمد هرسیج؛ ضیاء کردجزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب