1.

اثر سطوح مختلف اسانس اسطوخدوس بر عملکرد، فراسنجه‎های خونی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه‏های گوشتی در جیره بر پایه گندم

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 39-51
کبری سلامی؛ سمیه سالاری؛ محمد بوجارپور؛ محمد رضا قربانی

2.

اثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی

دوره 6، شماره 3، آذر 1396، صفحه 73-83
غلامعلی صنیعی؛ محمد بوجارپور؛ جمال فیاضی؛ مجتبی زاهدی فر

3.

عملکرد پروار، مصرف خوراک، قابلیت هضم جیره، تخمیر شکمبه و فراسنجه‌های خونی در بره‌های آمیخته رومانف×لری بختیاری و لری بختیاری

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 1-12
عزیز رضائی صالح بابری؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب