صنیعی, غلامعلی, بوجارپور, محمد, فیاضی, جمال, زاهدی فر, مجتبی. (1396). اثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(3), 73-83. doi: 10.22124/ar.2017.2611
غلامعلی صنیعی; محمد بوجارپور; جمال فیاضی; مجتبی زاهدی فر. "اثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 3, 1396, 73-83. doi: 10.22124/ar.2017.2611
صنیعی, غلامعلی, بوجارپور, محمد, فیاضی, جمال, زاهدی فر, مجتبی. (1396). 'اثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(3), pp. 73-83. doi: 10.22124/ar.2017.2611
صنیعی, غلامعلی, بوجارپور, محمد, فیاضی, جمال, زاهدی فر, مجتبی. اثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 6(3): 73-83. doi: 10.22124/ar.2017.2611


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب