1.

تأثیر سطوح مختلف آویشن شیرازی (Zataria multiflora) روی شاخص‌های رشد، ترکیبات شیمیایی لاشه و مقاومت در برابر استرس‌های محیطی (دما و اسیدیته) در ماهی گورخری (Danio rerio)

صفحه 1-10
آتیه تفرجی خواه؛ مجیدرضا خوش خلق؛ حمید علاف نویریان

2.

آسیب شناسی بافت کبد در فیل ماهی Huso huso پرورشی تغذیه شده با نانوذرات سلنیوم و آهن

صفحه 11-25
فروزان باقرزاده لاکانی؛ سهیل بازاری مقدم؛ مهدی معصوم زاده؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ جلیل جلیل پور

3.

تأثیر پودر و عصاره الکلی برگ مورینگا Moringa oleifera در جیره غذایی بر عملکرد بیان ژن‌های ایمنی میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

صفحه 27-41
سیده یلدا بنی اسماعیلی؛ آرش اکبرزاده؛ غلامحسین ریاضی؛ فرزین عبدالهی؛ محمد نیرومند

4.

اثرات اکسترود کردن آرد بلوط ایرانی (Quercus brantii) در شرایط دمایی و رطوبتی مختلف بر شاخص‌های بیوشیمیایی، ترکیبات فنولی و قابلیت هضم در کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 43-52
حجت اله علمداری؛ خدیجه موسوی

5.

اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن کانولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 53-62
سید محمد صلواتیان؛ رضا رجبی نژاد؛ بابک پورشفیعی صیقلانی؛ رضا طاعتی؛ سید رضا صلواتیان؛ سید افشین امیری سندسی؛ مریم حسنی مقدم

6.

بررسی عملکرد سه نوع سازگان مدار بسته پرورش ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) مبتنی بر به کارگیری زیست پالاهای مختلف و مصرف مواد مغذی

صفحه 63-75
غلامرضا رفیعی؛ فریبرز نریمانی راد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب