1.

اثرات گیاه دارویی اسطوخودوس(Lavandula angostifolia) بر عملکرد رشد، نرخ بقاء و سیستم ایمنی در ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella)

صفحه 1-12
رها فدایی راینی؛ طیبه عنایت غلامپور؛ جواد سپاهی

2.

اثرات پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 ریزپوشانی شده بر فراسنجه های خونی و ترکیب شیمیایی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 13-25
امیر ویسی؛ حسین اورجی؛ فرید فیروزبخش؛ غلامرضا رفیعی؛ عبدالصمد کرامت

3.

بررسی شاخص‏ های رشد و فعالیت آنزیم ‏های روده ‏ای بچه فیل ماهیان (Huso huso) تغذیه شده با جیره محتوی درصدهای مختلف مکمل کلرید سدیم (NaCl)

صفحه 27-38
سمیه حسن پور؛ محمد پوردهقانی؛ حبیب وهاب زاده رودسری؛ محمود محسنی؛ امین ضرابی

4.

اثرات سطوح مختلف اسیدآمینه تورین در جیره بر رنگ پذیری ماهی رزی بارب (Pethia conchonius)

صفحه 39-48
فرشته نجاتی زادگان؛ فاطمه پیکان حیرتی؛ سالار درافشان؛ وحید مرشدی

5.

تاثیر نانوذرات کیتوزان حاوی اسید فولیک جیره بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 49-62
سحر فرحناک رودسری؛ سید عبدالمجید موسوی؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسایی مهرجان

6.

تأثیر ویتامین‌های E، C و سلنیوم به‌عنوان محرک سیستم ایمنی بر فاکتورهای خونی، رشد و ایمنی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer)

صفحه 63-74
مهرداد محمدی دوست؛ مینا آهنگرزاده؛ حسین هوشمند؛ فاطمه حکمت‌پور؛ محمد خسروی؛ تکاور محمدیان؛ لفته محسنی نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب