ویسی, امیر, اورجی, حسین, فیروزبخش, فرید, رفیعی, غلامرضا, کرامت, عبدالصمد. (1399). اثرات پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 ریزپوشانی شده بر فراسنجه های خونی و ترکیب شیمیایی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(2), 13-25. doi: 10.22124/janb.2021.18496.1117
امیر ویسی; حسین اورجی; فرید فیروزبخش; غلامرضا رفیعی; عبدالصمد کرامت. "اثرات پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 ریزپوشانی شده بر فراسنجه های خونی و ترکیب شیمیایی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 2, 1399, 13-25. doi: 10.22124/janb.2021.18496.1117
ویسی, امیر, اورجی, حسین, فیروزبخش, فرید, رفیعی, غلامرضا, کرامت, عبدالصمد. (1399). 'اثرات پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 ریزپوشانی شده بر فراسنجه های خونی و ترکیب شیمیایی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(2), pp. 13-25. doi: 10.22124/janb.2021.18496.1117
ویسی, امیر, اورجی, حسین, فیروزبخش, فرید, رفیعی, غلامرضا, کرامت, عبدالصمد. اثرات پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 ریزپوشانی شده بر فراسنجه های خونی و ترکیب شیمیایی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1399; 6(2): 13-25. doi: 10.22124/janb.2021.18496.1117


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب