1.

پروفایل اسید چرب و ثبات اکسیداسیونی روغن استخراجی از ضایعات ماهی قزل-آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)در جریان پروسه انحلال و ترسیب ایزوالکتریک

صفحه 1-14
فریده فلاحت گر خمیران؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ هانیه رستم زاد

2.

بررسی معیارهای تغذیه ای لارو فیل ماهی (Huso huso) در تغذیه با دافنی ماگنا و ناپلی آرتمیا

صفحه 15-27

3.

انتوژنی آنزیم آلفا آمیلاز در طی مراحل اولیه تکوین ماهی سیم معمولی (Abramis brama)

صفحه 29-36
محمدرضا صحرائیان؛ سهیل ایگدری؛ آرش زیبایی؛ غلامرضا رفیعی؛ احمد قناعت پرست؛ صمد درویشی

4.

تعیین برخی از شاخص های خونی و بیوشیمیایی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) پرورشی در سنین مختلف

صفحه 37-47
مهرداد نصری تجن؛ فروزان باقرزاده لاکانی؛ میگل تکلو

5.

اثر تغذیه با جیره های حاوی ویتامین‌های C و E بر غلبه بر استرس ناشی از تراکم در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

صفحه 49-59
زینب فضایی؛ میرمسعود سجادی؛ ایمان سوری نژاد

6.

تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال

صفحه 61-72
هانیه رستم زاد؛ سید مهدی موسوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب