تعداد نشریات | 31 |
تعداد شمارهها | 748 |
تعداد مقالات | 7,112 |
تعداد مشاهده مقاله | 10,245,917 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 6,899,654 |
1. | پروفایل اسید چرب و ثبات اکسیداسیونی روغن استخراجی از ضایعات ماهی قزل-آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)در جریان پروسه انحلال و ترسیب ایزوالکتریک | |
صفحه 1-14 | ||
فریده فلاحت گر خمیران؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ هانیه رستم زاد | ||
2. | بررسی معیارهای تغذیه ای لارو فیل ماهی (Huso huso) در تغذیه با دافنی ماگنا و ناپلی آرتمیا | |
صفحه 15-27 | ||
3. | انتوژنی آنزیم آلفا آمیلاز در طی مراحل اولیه تکوین ماهی سیم معمولی (Abramis brama) | |
صفحه 29-36 | ||
محمدرضا صحرائیان؛ سهیل ایگدری؛ آرش زیبایی؛ غلامرضا رفیعی؛ احمد قناعت پرست؛ صمد درویشی | ||
4. | تعیین برخی از شاخص های خونی و بیوشیمیایی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) پرورشی در سنین مختلف | |
صفحه 37-47 | ||
مهرداد نصری تجن؛ فروزان باقرزاده لاکانی؛ میگل تکلو | ||
5. | اثر تغذیه با جیره های حاوی ویتامینهای C و E بر غلبه بر استرس ناشی از تراکم در ماهی قزلآلای رنگینکمان | |
صفحه 49-59 | ||
زینب فضایی؛ میرمسعود سجادی؛ ایمان سوری نژاد | ||
6. | تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال | |
صفحه 61-72 | ||
هانیه رستم زاد؛ سید مهدی موسوی | ||