| تعداد نشریات | 32 | 
| تعداد شمارهها | 814 | 
| تعداد مقالات | 7,880 | 
| تعداد مشاهده مقاله | 36,728,919 | 
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,308,086 | 
| 1. | پروفایل اسید چرب و ثبات اکسیداسیونی روغن استخراجی از ضایعات ماهی قزل-آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)در جریان پروسه انحلال و ترسیب ایزوالکتریک | |
| صفحه 1-14 | ||
| فریده فلاحت گر خمیران؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ هانیه رستم زاد | ||
| 2. | بررسی معیارهای تغذیه ای لارو فیل ماهی (Huso huso) در تغذیه با دافنی ماگنا و ناپلی آرتمیا | |
| صفحه 15-27 | ||
| 3. | انتوژنی آنزیم آلفا آمیلاز در طی مراحل اولیه تکوین ماهی سیم معمولی (Abramis brama) | |
| صفحه 29-36 | ||
| محمدرضا صحرائیان؛ سهیل ایگدری؛ آرش زیبایی؛ غلامرضا رفیعی؛ احمد قناعت پرست؛ صمد درویشی | ||
| 4. | تعیین برخی از شاخص های خونی و بیوشیمیایی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) پرورشی در سنین مختلف | |
| صفحه 37-47 | ||
| مهرداد نصری تجن؛ فروزان باقرزاده لاکانی؛ میگل تکلو | ||
| 5. | اثر تغذیه با جیره های حاوی ویتامینهای C و E بر غلبه بر استرس ناشی از تراکم در ماهی قزلآلای رنگینکمان | |
| صفحه 49-59 | ||
| زینب فضایی؛ میرمسعود سجادی؛ ایمان سوری نژاد | ||
| 6. | تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال | |
| صفحه 61-72 | ||
| هانیه رستم زاد؛ سید مهدی موسوی | ||