رستم زاد, هانیه, موسوی, سید مهدی. (1395). تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(1), 61-72. doi: 10.22124/janb.2016.3151
هانیه رستم زاد; سید مهدی موسوی. "تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2, 1, 1395, 61-72. doi: 10.22124/janb.2016.3151
رستم زاد, هانیه, موسوی, سید مهدی. (1395). 'تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(1), pp. 61-72. doi: 10.22124/janb.2016.3151
رستم زاد, هانیه, موسوی, سید مهدی. تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395; 2(1): 61-72. doi: 10.22124/janb.2016.3151


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب