1.

تغییرات فیزیولوژیک و عملکرد تولیدمثلی مولدین ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) در حضور یا عدم حضور تیامین در جیره

صفحه 1-14
ساره قیاسی؛ بهرام فلاحتکار

2.

روند تغییرات فعالیت پروتئازی دستگاه گوارشی فیل ماهی (Huso huso) در طی دوران تکوین لاروی

صفحه 15-23
رضا عسگری؛ سهیل ایگدری؛ غلامرضا رفیعی؛ هادی پورباقر؛ ناصر آق

3.

تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی بر عملکرد بدنی ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)

صفحه 25-36
ام البنین طاهری کندر؛ میر مسعود سجادی؛ ایمان سوری نژاد؛ فرشته خادمی

4.

تاثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر کارایی تغذیه و کیفیت لاشه نوزاد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhinchus mykiss)

صفحه 37-49
حکیمه سرگزی؛ حجت ا.. جعفریان

5.

استخراج آنزیم لیپاز از روده ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی اثر بازدارنده‎ها و فلزات بر فعالیت آن

صفحه 49-57
نرگس انوشه؛ سید ولی حسینی؛ رسول مدنی؛ عباس زمانی

6.

سمیت کلوئید نانو نقره در ماهی گورخری (Danio rerio): یون ها، نانو ذرات یا هر دو؟

صفحه 59-68
سید علی جوهری؛ لیلا حبیبی؛ سیده ژینو حسینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب