1.

Comparative evaluation of the quality indicators of chicken and quail food eggs during storage in various conditions

دوره 22، شماره 1، فروردین 2024، صفحه 189-195
Ziad Ahmad Alabdallah؛ Alexander A. Nikishov؛ Stella Ngantou Seunou Danielle Dorcas؛ Ekaterina O. Rystsova؛ Stanislav G. Drukovsky؛ Evgeniya I. Simonova

2.

The influence of soil quality on the vitality of Trifolium pratense L. cenopopulations in the subzone of deciduous forests of Tatarstan, Russia

دوره 18، شماره 5، اسفند 2020، صفحه 411-419
Galina Vladimirovna Demina؛ Nina Borisovna Prokhorenko؛ Luisa Ravilevna Kadyrova

3.

بررسی خواص ژلاتینی شدن ارقام برنج ایرانی با روش گرماسنجی افتراقی

دوره 2، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 95-105
فاطمه حبیبی؛ آسیه یحیی زاده؛ مریم حسینی چالشتری؛ کبری تجددی طلب

4.

تأثیر خشک کردن به روش های صنعتی و سنتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری کیلکای معمولی (Clupeonella caspia) خشک طعم دار

دوره 9، شماره 2، تیر 1402، صفحه 25-38
مینا سیف زاده؛ رضا طاعتی

5.

تبیین پیشران‌های تفکر استراتژیک در راستای کیفیت بخشی تصمیمات وزارت ورزش و جوانان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 27 بهمن 1402
شوان عزیزی؛ غلامرضا شعبانی بهار؛ سمیرا علی آبادی؛ مظفر یکتایار

6.

تحلیل ابعاد کیفیت و تاثیر آن بر رضایت ذی‌نفعان در سیستم توسعه استعداد والیبال ایران

دوره 8، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 104-117
راضیه عاشوری تسیه؛ حمیدرضا گوهررستمی؛ منیژه صادقی

7.

تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال

دوره 2، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 61-72
هانیه رستم زاد؛ سید مهدی موسوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب