طاعتی, رضا, سیف زاده, مینا. (1402). تأثیر خشک کردن به روش های صنعتی و سنتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری کیلکای معمولی (Clupeonella caspia) خشک طعم دار. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(2), 25-38. doi: 10.22124/janb.2023.24568.1204
رضا طاعتی; مینا سیف زاده. "تأثیر خشک کردن به روش های صنعتی و سنتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری کیلکای معمولی (Clupeonella caspia) خشک طعم دار". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9, 2, 1402, 25-38. doi: 10.22124/janb.2023.24568.1204
طاعتی, رضا, سیف زاده, مینا. (1402). 'تأثیر خشک کردن به روش های صنعتی و سنتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری کیلکای معمولی (Clupeonella caspia) خشک طعم دار', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(2), pp. 25-38. doi: 10.22124/janb.2023.24568.1204
طاعتی, رضا, سیف زاده, مینا. تأثیر خشک کردن به روش های صنعتی و سنتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری کیلکای معمولی (Clupeonella caspia) خشک طعم دار. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1402; 9(2): 25-38. doi: 10.22124/janb.2023.24568.1204


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب