1.

ارزیابی ساختار ژنتیکی صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان با استفاده از روش بای پلات و دی‌آلل

دوره 2، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 263-277
فرهاد صادقی؛ حمید دهقانی؛ گودرز نجفیان؛ مصطفی آقایی

2.

ارزیابی عمل ژن های کنترل کننده صفات مرتبط با کیفیت پخت دانه در ارقام برنج

دوره 5، شماره 1، بهار 1394، صفحه 17-31
بابک ربیعی؛ سمیه علی حسین طایفه

3.

برآورد پارامترهای ژنتیکی برخی صفات مرفوفیزیولوژیک گندم نان با استفاده از تلاقی‌های دای‌آلل

دوره 7، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 343-356
محتشم محمدی؛ پیمان شریفی؛ رحمت‌الله کریمی زاده؛ مظفر روستایی

4.

برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولید و تولیدمثل در گاومیش‌های بومی ایران

دوره 2، شماره 1، بهار 1392، صفحه 45-52
مصطفی مدد؛ نوید قوی حسین زاده؛ عبدالاحد شادپرور

5.

بررسی ژنتیکی عملکرد گندم و صفات وابسته به آن بااستفاده از تجزیه دای‌آلل تحت شرایط تنش خشکی

دوره 8، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 443-454
محمد ضابط؛ امیر ابراهیم زاده؛ زهره علیزاده؛ علیرضا صمدزاده


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.