ربیعی, بابک, علی حسین طایفه, سمیه. (1394). ارزیابی عمل ژن های کنترل کننده صفات مرتبط با کیفیت پخت دانه در ارقام برنج. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(1), 17-31.
بابک ربیعی; سمیه علی حسین طایفه. "ارزیابی عمل ژن های کنترل کننده صفات مرتبط با کیفیت پخت دانه در ارقام برنج". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5, 1, 1394, 17-31.
ربیعی, بابک, علی حسین طایفه, سمیه. (1394). 'ارزیابی عمل ژن های کنترل کننده صفات مرتبط با کیفیت پخت دانه در ارقام برنج', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(1), pp. 17-31.
ربیعی, بابک, علی حسین طایفه, سمیه. ارزیابی عمل ژن های کنترل کننده صفات مرتبط با کیفیت پخت دانه در ارقام برنج. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1394; 5(1): 17-31.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب