صادقی, فرهاد, دهقانی, حمید, نجفیان, گودرز, آقایی, مصطفی. (1391). ارزیابی ساختار ژنتیکی صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان با استفاده از روش بای پلات و دی‌آلل. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(4), 263-277.
فرهاد صادقی; حمید دهقانی; گودرز نجفیان; مصطفی آقایی. "ارزیابی ساختار ژنتیکی صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان با استفاده از روش بای پلات و دی‌آلل". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2, 4, 1391, 263-277.
صادقی, فرهاد, دهقانی, حمید, نجفیان, گودرز, آقایی, مصطفی. (1391). 'ارزیابی ساختار ژنتیکی صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان با استفاده از روش بای پلات و دی‌آلل', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(4), pp. 263-277.
صادقی, فرهاد, دهقانی, حمید, نجفیان, گودرز, آقایی, مصطفی. ارزیابی ساختار ژنتیکی صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان با استفاده از روش بای پلات و دی‌آلل. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1391; 2(4): 263-277.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب