1.

تاثیر بوتیرات منوگلیسیرید و پروبیوتیک Bacillus جیره غذایی بر رشد و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus )

دوره 11، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 77-103
رضا باقرپور؛ غلامرضا بادزهره؛ رضا داودی؛ احمد قاسمی

2.

تأثیر جایگزینی جلبک قرمز بر ساختار بافت شناسی و آنزیم های دستگاه گوارش تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)

دوره 10، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 1-14
ساناز کرد؛ رحیم عبدی؛ اسحاق زمانی؛ رحیم پیغان

3.

مقایسه عصاره گیاه خولنجان (Alpinia officinarum) و داروی لتروزول در نرسازی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)

دوره 9، شماره 4، دی 1402، صفحه 47-63
سید محمد رضا طاهری؛ سکینه یگانه؛ همایون حسین زاده صحافی

4.

هیستومورفولوژی مری و روده تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) طی جایگزینی پودرخون بجای پودرماهی در جیره غذایی

دوره 7، شماره 2، تیر 1400، صفحه 73-84
معصومه مطرودزاده؛ رحیم عبدی؛ زهرا بصیر؛ رحیم پیغان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب