1.

اثر سطوح مختلف لیزو‌فسفولیپید بر عملکرد، تجزیه‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر، جمعیت میکروبی شکمبه و اسید‌های چرب لاشه در بره‌های پرواری

دوره 12، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 13-24
مریم فرهمندپور؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ محمد کاظمی فرد

2.

تأثیر لیزوفسفولیپید بر استفاده از منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات در جیره قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss

دوره 6، شماره 4، دی 1399، صفحه 51-64
بتول ادهمی؛ عبدالصمد کرامت؛ حسین اورجی؛ محمد کاظمی فرد؛ سلیمان محجوب


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب