فرهمندپور, مریم, چاشنی دل, یداله, تیموری یانسری, اسداله, کاظمی فرد, محمد. (1402). اثر سطوح مختلف لیزو‌فسفولیپید بر عملکرد، تجزیه‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر، جمعیت میکروبی شکمبه و اسید‌های چرب لاشه در بره‌های پرواری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 12(1), 13-24. doi: 10.22124/ar.2023.21822.1690
مریم فرهمندپور; یداله چاشنی دل; اسداله تیموری یانسری; محمد کاظمی فرد. "اثر سطوح مختلف لیزو‌فسفولیپید بر عملکرد، تجزیه‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر، جمعیت میکروبی شکمبه و اسید‌های چرب لاشه در بره‌های پرواری". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 12, 1, 1402, 13-24. doi: 10.22124/ar.2023.21822.1690
فرهمندپور, مریم, چاشنی دل, یداله, تیموری یانسری, اسداله, کاظمی فرد, محمد. (1402). 'اثر سطوح مختلف لیزو‌فسفولیپید بر عملکرد، تجزیه‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر، جمعیت میکروبی شکمبه و اسید‌های چرب لاشه در بره‌های پرواری', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 12(1), pp. 13-24. doi: 10.22124/ar.2023.21822.1690
فرهمندپور, مریم, چاشنی دل, یداله, تیموری یانسری, اسداله, کاظمی فرد, محمد. اثر سطوح مختلف لیزو‌فسفولیپید بر عملکرد، تجزیه‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر، جمعیت میکروبی شکمبه و اسید‌های چرب لاشه در بره‌های پرواری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1402; 12(1): 13-24. doi: 10.22124/ar.2023.21822.1690


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب