1.

اثر سطوح مختلف اسانس دارچین بر ترکیبات شیمیایی، فراسنجه های تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ یونجه در شرایط آزمایشگاهی

دوره 9، شماره 3، آذر 1399، صفحه 85-97
مقصود بشارتی؛ معصومه نیازی فر؛ ذبیح اله نعمتی

2.

بهبود ارزش تغذیه ای کاه گندم با اعمال روش عمل‌آوری شیمیایی-اکسیداسیون در شرایط آزمایشگاهی برای استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 10، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 19-34
مرضیه قربانی؛ محمد حسین کیانمهر؛ اکبر عرب حسینی؛ احسان سرلکی؛ علیرضا آقاشاهی؛ علی اسدی الموتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب