1.

اثر افزودن دانه گشنیز به جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی بره های پرواری سنجابی

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 69-77
حسن خمیس آبادی؛ جواد احمدپناه؛ غلامرضا سیاه کمری

2.

اثر تفاله هسته انار با آنزیم و فرآوری آن با اوره بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و ایمنی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

دوره 9، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 89-99
تکتم وفایی فرد؛ سیدجواد حسینی واشان؛ سید همایون فرهنگ فر؛ سید احسان غیاثی

3.

مطالعه پویش کل ژنوم بر پایه غنی سازی مجموعه های ژنی صفات مهم اقتصادی در بلدرچین ژاپنی

دوره 12، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 65-78
حسین محمّدی؛ امیر حسین خلت آبادی فراهانی؛ محمد حسین مرادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب