وفایی فرد, تکتم, حسینی واشان, سیدجواد, فرهنگ فر, سید همایون, غیاثی, سید احسان. (1399). اثر تفاله هسته انار با آنزیم و فرآوری آن با اوره بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و ایمنی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی. نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(1), 89-99. doi: 10.22124/ar.2019.10003.1297
تکتم وفایی فرد; سیدجواد حسینی واشان; سید همایون فرهنگ فر; سید احسان غیاثی. "اثر تفاله هسته انار با آنزیم و فرآوری آن با اوره بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و ایمنی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی". نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9, 1, 1399, 89-99. doi: 10.22124/ar.2019.10003.1297
وفایی فرد, تکتم, حسینی واشان, سیدجواد, فرهنگ فر, سید همایون, غیاثی, سید احسان. (1399). 'اثر تفاله هسته انار با آنزیم و فرآوری آن با اوره بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و ایمنی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی', نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(1), pp. 89-99. doi: 10.22124/ar.2019.10003.1297
وفایی فرد, تکتم, حسینی واشان, سیدجواد, فرهنگ فر, سید همایون, غیاثی, سید احسان. اثر تفاله هسته انار با آنزیم و فرآوری آن با اوره بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و ایمنی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی. نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1399; 9(1): 89-99. doi: 10.22124/ar.2019.10003.1297


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.