1.

اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره‌های پرواری زل

دوره 8، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 19-28
سید مسعود حسینی؛ تقی قورچی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ رحمت سمیعی

2.

تأثیر مصرف زیره سبز متعاقب محرومیت از خواب جزئی بر اکسیداسیون کربوهیدرات، چربی و برخی شاخص‌های قلبی- تنفسی در دانشجویان ورزشکار

دوره 13، شماره 2، آذر 1402
بهاره رحمنی؛ مرتضی طاهری؛ خدیجه ایران دوست

3.

تاثیر مصرف کوتاه مدت چای سبز بر هزینه ی سوخت و سازی و اکسایش سوبسترا حین تمرین حاد با شدت Fatmax در مردان سالم دارای اضافه وزن یا چاق

دوره 13، شماره 2، آذر 1402
مجمد اسماعیل افضل پور؛ مهدی مقرنسی؛ ,محسن محمدنیا احمدی؛ عالیه باغبانی

4.

تاثیر مصرف مکمل ال آرژنین برمتابولیسم چربی و کربوهیدرات حین فعالیت تناوبی با شدت بالا در افراد دارای اضافه وزن

دوره 9، شماره 2، آبان 1398، صفحه 105-116
مینو باسامی؛ بانیپال تاتارو؛ سجاد احمدی زاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب