1.

اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بازماندگی و کیفیت آب بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 8، شماره 4، دی 1401، صفحه 55-64
معصومه ماچانلو؛ علی حاجی بگلو؛ عبدالمجید حاجی مرادلو

2.

اثرات جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با سطوح مختلف روغن گیاهی کانولا بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)

دوره 6، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 43-56
عباس ساجد خانیان؛ مهرنوش نوروزی؛ محمود محسنی

3.

اثر تغذیه با منابع مختلف مکمل روی بر شاخص‌های تولیدمثلی ماهی مولد نر قزل‌آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 63-82
اسماعیل کاظمی؛ ایمان سوری نژاد؛ علیرضا قائدی؛ سیدعلی جوهری؛ زهرا قاسمی

4.

تاثیر نانوذرات پلی استایرن بر عملکرد رشد، میزان بازماندگی، فعالیت آنزیم‌های کبدی و بیان ژن‌های IL1 و IL8 در ‌ماهی گورخری (Danio rerio)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 آذر 1402
احسان احمدی فر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب