1.

اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بازماندگی و کیفیت آب بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 8، شماره 4، دی 1401، صفحه 55-64
معصومه ماچانلو؛ علی حاجی بگلو؛ عبدالمجید حاجی مرادلو

2.

اثرات جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با سطوح مختلف روغن گیاهی کانولا بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)

دوره 6، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 43-56
عباس ساجد خانیان؛ مهرنوش نوروزی؛ محمود محسنی

3.

اثر پروتئین هیدرولیز شده اتولیزی ماهی بر عملکرد رشد، بازماندگی و فراسنجه های خونی بچه فیل ماهی پرورشی (Huso huso)

دوره 10، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 77-95
علی حسین پور زلتی

4.

اثر تغذیه با منابع مختلف مکمل روی بر شاخص‌های تولیدمثلی ماهی مولد نر قزل‌آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 63-82
اسماعیل کاظمی؛ ایمان سوری نژاد؛ علیرضا قائدی؛ سیدعلی جوهری؛ زهرا قاسمی

5.

بررسی میزان تأثیر مکمل پودر سیر بر فاکتورهای رشد و بازماندگی لارو ماهی تترای سیاه(Gymnocorymbus ternetzi)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 اردیبهشت 1403
علیرضا گلچین منشادی؛ زینب فرهادی

6.

تاثیر نانوذرات پلی‌استایرن بر عملکرد رشد، میزان بازماندگی، فعالیت آنزیم‌های کبدی و بیان ژن‌های IL1 و IL8 در ماهی گورخری (Danio rerio)

دوره 12، شماره 2، شهریور 1403، صفحه 1-21
احسان احمدی فر؛ پولین شهره؛ ناصر کلهر؛ محسن شهریاری مقدم؛ سودان ییلماز؛ صدیقه محمدزاده؛ مصطفی خواجه؛ صفورا ابرقویی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب