1.

اثر اسید سالیسیلیک و دو رقم فلفل روی رشد جمعیت شته جالیز،Aphis gossypii (Hem.: Aphididae)

دوره 13، شماره 3، آذر 1402، صفحه 91-102
زبیده حسین نژاد؛ جبراییل رزمجو؛ سید علی اصغر فتحی؛ بهرام ناصری

2.

اثر پرایمینگ بذر و نشاکاری بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیک، عملکرد قند و اجزای عملکرد چغندرقند (Beta vulgaris)

دوره 7، شماره 4، دی 1399، صفحه 519-530
ناصر خوش‌نژاد؛ تورج میرمحمودی

3.

اثر پرایمینگ بذر و نشاکاری بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیک، عملکرد قند و اجزای عملکرد چغندرقند (Beta vulgaris)

دوره 8، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 91-102
ناصر خوش‌نژاد؛ تورج میرمحمودی

4.

اثر پرایمینگ و تاریخ کاشت بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد قند در چغندر قند (Beta vulgaris L.)

دوره 9، شماره 4، دی 1401، صفحه 1-14
تورج شمش برهان؛ تورج میر محمودی؛ حمزه حمزه

5.

اثر پیش‌تیمار اسید سالیسیلیک و تنش خشکی بر جوانه‌زنی بذر و برخی خصوصیات جوانه‌زنی و فیزیولوژیک گیاهچه سرخارگل (توده محلی کلات)

دوره 6، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 177-187
آرزو پراور؛ سعیده ملکی فراهانی؛ نسرین سادات عیسی نژاد؛ ریحانه صادقی

6.

تأثیر پرایمینگ بر مؤلفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه ماش (Vigna radiata) (اکوتیپ شوشتر) تحت شرایط تنش شوری

دوره 4، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 75-88
محمد عباسی بیدلی؛ علیرضا ابدالی مشهدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب