1.

اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بازماندگی و کیفیت آب بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 8، شماره 4، دی 1401، صفحه 55-64
معصومه ماچانلو؛ علی حاجی بگلو؛ عبدالمجید حاجی مرادلو

2.

اثرات افزودن منابع مختلف کربن در سیستم بیوفلوک بر عملکرد رشد، تغذیه و شاخص‌های کیفی آب در پرورش ماهی کپور (Cyprinus carpio)

دوره 7، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 55-76
خلیل مینابی؛ ایمان سوری نژاد؛ مرتضی علیزاده؛ ابراهیم رجب زاده قطرمی

3.

بررسی عملکرد سه نوع سازگان مدار بسته پرورش ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) مبتنی بر به کارگیری زیست پالاهای مختلف و مصرف مواد مغذی

دوره 9، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 63-75
غلامرضا رفیعی؛ فریبرز نریمانی راد

4.

نقش باکتری‌های پروبیوتیک تجاری (Bacillus subtilis و Bacillus coagulans) و باکتری هالوفیل (Bacillus sp.) جداسازی شده از دریاچه ارومیه در بهبود کیفی آب، تولید بیوفلوک و ارزش غذایی آن با استفاده از منابع مختلف کربنی

دوره 8، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 91-118
الهه حسن نتاج نیازی؛ ناصر آق؛ فرزانه نوری؛ بهروز آتشبار؛ گیلبرت ون استپن


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب