حسن نتاج نیازی, الهه, آق, ناصر, نوری, فرزانه, آتشبار, بهروز, ون استپن, گیلبرت. (1399). نقش باکتری‌های پروبیوتیک تجاری (Bacillus subtilis و Bacillus coagulans) و باکتری هالوفیل (Bacillus sp.) جداسازی شده از دریاچه ارومیه در بهبود کیفی آب، تولید بیوفلوک و ارزش غذایی آن با استفاده از منابع مختلف کربنی. نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(2), 91-118. doi: 10.22124/japb.2020.13931.1341
الهه حسن نتاج نیازی; ناصر آق; فرزانه نوری; بهروز آتشبار; گیلبرت ون استپن. "نقش باکتری‌های پروبیوتیک تجاری (Bacillus subtilis و Bacillus coagulans) و باکتری هالوفیل (Bacillus sp.) جداسازی شده از دریاچه ارومیه در بهبود کیفی آب، تولید بیوفلوک و ارزش غذایی آن با استفاده از منابع مختلف کربنی". نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 2, 1399, 91-118. doi: 10.22124/japb.2020.13931.1341
حسن نتاج نیازی, الهه, آق, ناصر, نوری, فرزانه, آتشبار, بهروز, ون استپن, گیلبرت. (1399). 'نقش باکتری‌های پروبیوتیک تجاری (Bacillus subtilis و Bacillus coagulans) و باکتری هالوفیل (Bacillus sp.) جداسازی شده از دریاچه ارومیه در بهبود کیفی آب، تولید بیوفلوک و ارزش غذایی آن با استفاده از منابع مختلف کربنی', نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(2), pp. 91-118. doi: 10.22124/japb.2020.13931.1341
حسن نتاج نیازی, الهه, آق, ناصر, نوری, فرزانه, آتشبار, بهروز, ون استپن, گیلبرت. نقش باکتری‌های پروبیوتیک تجاری (Bacillus subtilis و Bacillus coagulans) و باکتری هالوفیل (Bacillus sp.) جداسازی شده از دریاچه ارومیه در بهبود کیفی آب، تولید بیوفلوک و ارزش غذایی آن با استفاده از منابع مختلف کربنی. نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1399; 8(2): 91-118. doi: 10.22124/japb.2020.13931.1341


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.