1.

اثر افزودن ویتامین E و سلنیوم به جیره پایه بر عملکرد، کیفیت اسپرم و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 77-88
مهدی صفاخواه؛ خسرو قزوینیان؛ رضا جمشیدی؛ مهدی مهرآبادی

2.

اثر برخی منابع آنتی‌اکسیدانی بر کاهش مسمومیت سالینومایسین در جوجه‌های تخم‌گذار

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 57-68
محمد رشیدی فتح آبادی؛ مرتضی مهری؛ فاطمه شیرمحمد

3.

آسیب شناسی بافت کبد در فیل ماهی Huso huso پرورشی تغذیه شده با نانوذرات سلنیوم و آهن

دوره 9، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 11-25
فروزان باقرزاده لاکانی؛ سهیل بازاری مقدم؛ مهدی معصوم زاده؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ جلیل جلیل پور

4.

تأثیر افزودن نانوذرات سلنیوم (Se-NPs) و آهن (Fe-NPs) به جیره غذایی بر میزان رشد و بازماندگی کرم پرتار دریایی نرئیس Hediste diversicolor

دوره 10، شماره 4، دی 1403، صفحه 55-68
فروزان باقرزاده لاکانی؛ ذبیح اله پژند؛ محمود محسنی؛ محبعلی پورغلام؛ پرهام پژند

5.

تأثیر ویتامین‌های E، C و سلنیوم به‌عنوان محرک سیستم ایمنی بر فاکتورهای خونی، رشد و ایمنی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer)

دوره 6، شماره 2، تیر 1399، صفحه 63-74
مهرداد محمدی دوست؛ مینا آهنگرزاده؛ حسین هوشمند؛ فاطمه حکمت‌پور؛ محمد خسروی؛ تکاور محمدیان؛ لفته محسنی نژاد

6.

تعیین غلظت و مدت زمان مطلوب پرایمینگ بذر استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) با عنصر سلنیوم

دوره 4، شماره 3، آذر 1396، صفحه 39-51
مهدی عقیقی شاهوردی؛ حشمت امیدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب