عقیقی شاهوردی, مهدی, امیدی, حشمت. (1396). تعیین غلظت و مدت زمان مطلوب پرایمینگ بذر استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) با عنصر سلنیوم. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(3), 39-51. doi: 10.22124/jms.2017.2506
مهدی عقیقی شاهوردی; حشمت امیدی. "تعیین غلظت و مدت زمان مطلوب پرایمینگ بذر استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) با عنصر سلنیوم". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4, 3, 1396, 39-51. doi: 10.22124/jms.2017.2506
عقیقی شاهوردی, مهدی, امیدی, حشمت. (1396). 'تعیین غلظت و مدت زمان مطلوب پرایمینگ بذر استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) با عنصر سلنیوم', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(3), pp. 39-51. doi: 10.22124/jms.2017.2506
عقیقی شاهوردی, مهدی, امیدی, حشمت. تعیین غلظت و مدت زمان مطلوب پرایمینگ بذر استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) با عنصر سلنیوم. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 4(3): 39-51. doi: 10.22124/jms.2017.2506


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب