
تعداد نشریات | 31 |
تعداد شمارهها | 768 |
تعداد مقالات | 7,284 |
تعداد مشاهده مقاله | 10,721,520 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,131,906 |
1. | اثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد، لیپیدهای سرم و فلور میکروبی روده بلدرچین ژاپنی | |
دوره 5، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 23-32 | ||
سمیه مهدی زاده؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی | ||
2. | بررسی ظرفیت ضد اکسایشی در فیل ماهی (Huso huso) پرورشی تغذیه شده با عصارههای پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) | |
دوره 9، شماره 4، دی 1402، صفحه 87-98 | ||
سهیل بازاری مقدم؛ فروزان باقرزاده لاکانی؛ جلیل جلیل پور؛ مهدی معصوم زاده | ||
3. | تأثیر مکملدهی سیر بر پاسخ شاخصهای التهابی و آنزیمی فشار اکسایشی پس از یک جلسه فعالیت هوازی فزاینده | |
دوره 5، شماره 2، آذر 1394، صفحه 133-149 | ||
شهرام غلامرضایی؛ بهمن میرزایی؛ حمید اراضی؛ فرهاد رحمانینیا | ||