1.

اثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد، لیپیدهای سرم و فلور میکروبی روده بلدرچین ژاپنی

دوره 5، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 23-32
سمیه مهدی زاده؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی

2.

بررسی ظرفیت ضد اکسایشی در فیل ماهی (Huso huso) پرورشی تغذیه شده با عصاره‌های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum)

دوره 9، شماره 4، دی 1402، صفحه 87-98
سهیل بازاری مقدم؛ فروزان باقرزاده لاکانی؛ جلیل جلیل پور؛ مهدی معصوم زاده

3.

تأثیر مکمل‌دهی سیر بر پاسخ شاخص‌های التهابی و آنزیمی فشار اکسایشی پس از یک جلسه فعالیت هوازی فزاینده

دوره 5، شماره 2، آذر 1394، صفحه 133-149
شهرام غلامرضایی؛ بهمن میرزایی؛ حمید اراضی؛ فرهاد رحمانی‌نیا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب