مهدی زاده, سمیه, محمدی, مهرداد, محیطی اصلی, مازیار. (1395). اثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد، لیپیدهای سرم و فلور میکروبی روده بلدرچین ژاپنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(4), 23-32.
سمیه مهدی زاده; مهرداد محمدی; مازیار محیطی اصلی. "اثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد، لیپیدهای سرم و فلور میکروبی روده بلدرچین ژاپنی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5, 4, 1395, 23-32.
مهدی زاده, سمیه, محمدی, مهرداد, محیطی اصلی, مازیار. (1395). 'اثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد، لیپیدهای سرم و فلور میکروبی روده بلدرچین ژاپنی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(4), pp. 23-32.
مهدی زاده, سمیه, محمدی, مهرداد, محیطی اصلی, مازیار. اثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد، لیپیدهای سرم و فلور میکروبی روده بلدرچین ژاپنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395; 5(4): 23-32.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب