1.

اثرات اسید آمینه متیونین و پودر سیر روی اجزای مختلف لاشه جوجه های گوشتی

دوره 2، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 37-44
مجید متقی طلب؛ مریم گلچین

2.

اثر افزودن پودر سیر و پودر تفاله گوجه فرنگی به جیره غذایی بر وزن بدن، عملکرد تولیدی و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی

دوره 10، شماره 3، آذر 1400، صفحه 79-87
علی لمتر محمدی؛ مهران ترکی؛ مجید متقی طلب

3.

اثر برخی منابع آنتی‌اکسیدانی بر کاهش مسمومیت سالینومایسین در جوجه‌های تخم‌گذار

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 57-68
محمد رشیدی فتح آبادی؛ مرتضی مهری؛ فاطمه شیرمحمد

4.

بررسی میزان تأثیر مکمل پودر سیر بر فاکتورهای رشد و بازماندگی لارو ماهی تترای سیاه(Gymnocorymbus ternetzi)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 اردیبهشت 1403
علیرضا گلچین منشادی؛ زینب فرهادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب