لمتر محمدی, علی, ترکی, مهران, متقی طلب, مجید. (1400). اثر افزودن پودر سیر و پودر تفاله گوجه فرنگی به جیره غذایی بر وزن بدن، عملکرد تولیدی و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(3), 79-87. doi: 10.22124/ar.2021.17391.1551
علی لمتر محمدی; مهران ترکی; مجید متقی طلب. "اثر افزودن پودر سیر و پودر تفاله گوجه فرنگی به جیره غذایی بر وزن بدن، عملکرد تولیدی و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10, 3, 1400, 79-87. doi: 10.22124/ar.2021.17391.1551
لمتر محمدی, علی, ترکی, مهران, متقی طلب, مجید. (1400). 'اثر افزودن پودر سیر و پودر تفاله گوجه فرنگی به جیره غذایی بر وزن بدن، عملکرد تولیدی و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(3), pp. 79-87. doi: 10.22124/ar.2021.17391.1551
لمتر محمدی, علی, ترکی, مهران, متقی طلب, مجید. اثر افزودن پودر سیر و پودر تفاله گوجه فرنگی به جیره غذایی بر وزن بدن، عملکرد تولیدی و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ مادر گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1400; 10(3): 79-87. doi: 10.22124/ar.2021.17391.1551


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب