1.

اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن ذرت در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه ماهیان انگشت قد سفید Rutillus kutum (Kamensky, 1901)

دوره 8، شماره 2، تیر 1401، صفحه 71-80
سید محمد صلواتیان؛ رضا رجبی نژاد؛ شقایق مقدم؛ سید افشین امیری سندسی؛ رودابه روفچایی؛ سید فخرالدین میرهاشمی نسب؛ مهدی مومنی توتکله

2.

اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن کانولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 9، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 53-62
سید محمد صلواتیان؛ رضا رجبی نژاد؛ بابک پورشفیعی صیقلانی؛ رضا طاعتی؛ سید رضا صلواتیان؛ سید افشین امیری سندسی؛ مریم حسنی مقدم

3.

اثر جایگزینی آرد ماهی با کنجاله آفتابگردان بر رشد، شاخص‌های هماتولوژیک و بیوشیمیایی پلاسما در بچه ماهیان انگشت‌قد کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 4، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 49-68
کامیار جاوید رحمدل؛ حمید علاف نویریان؛ بهرام فلاحتکار؛ آریا باباخانی

4.

اثر جایگزینی پودر ماهی با آکوپرو (کنجاله سویای فرآوری شده) بر شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baerii) جوان

دوره 11، شماره 3، آذر 1402، صفحه 41-68
خدیجه تقوا؛ بهرام فلاحتکار؛ میر مسعود سجادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب