تقوا, خدیجه, فلاحتکار, بهرام, سجادی, میر مسعود. (1402). اثر جایگزینی پودر ماهی با آکوپرو (کنجاله سویای فرآوری شده) بر شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baerii) جوان. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11(3), 41-68. doi: 10.22124/japb.2023.22854.1480
خدیجه تقوا; بهرام فلاحتکار; میر مسعود سجادی. "اثر جایگزینی پودر ماهی با آکوپرو (کنجاله سویای فرآوری شده) بر شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baerii) جوان". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11, 3, 1402, 41-68. doi: 10.22124/japb.2023.22854.1480
تقوا, خدیجه, فلاحتکار, بهرام, سجادی, میر مسعود. (1402). 'اثر جایگزینی پودر ماهی با آکوپرو (کنجاله سویای فرآوری شده) بر شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baerii) جوان', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11(3), pp. 41-68. doi: 10.22124/japb.2023.22854.1480
تقوا, خدیجه, فلاحتکار, بهرام, سجادی, میر مسعود. اثر جایگزینی پودر ماهی با آکوپرو (کنجاله سویای فرآوری شده) بر شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baerii) جوان. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1402; 11(3): 41-68. doi: 10.22124/japb.2023.22854.1480


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب