1.

اثر افزودن اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی به جیره آغازین بر عملکرد گوساله های هلشتاین

دوره 6، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 53-62
محسن ابراهیمی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

2.

اثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین

دوره 6، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 55-67
نغمه باقری؛ حمید امانلو؛ مهدی دهقان بنادکی؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ حامد خلیلوندی بهروزیار


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.