1.

اثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی

دوره 9، شماره 3، آذر 1399، صفحه 31-45
سیده خوشقدم حسینی؛ سید داود شریفی؛ مریم باقری ورزنه؛ شکوفه غضنفری

2.

تأثیر سطوح مختلف اسیدهای چرب امگا-3 بر عملکرد مرغ های تخم گذار در شرایط تنش فیزیولوژیکی القاء شده با دگزامتازون

دوره 9، شماره 2، مرداد 1399، صفحه 55-65
عاطفه برنجیان؛ سید داود شریفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ محمدرضا بختیاری زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب