1.

اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 25-39
سهیل بازاری مقدم؛ فروزان باقرزاده لاکانی؛ جلیل جلیل پور؛ مهدی معصوم زاده؛ علیرضا شناور ماسوله

2.

آسیب شناسی بافت کبد در فیل ماهی Huso huso پرورشی تغذیه شده با نانوذرات سلنیوم و آهن

دوره 9، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 11-25
فروزان باقرزاده لاکانی؛ سهیل بازاری مقدم؛ مهدی معصوم زاده؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ جلیل جلیل پور

3.

بررسی ظرفیت ضد اکسایشی در فیل ماهی (Huso huso) پرورشی تغذیه شده با عصاره‌های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum)

دوره 9، شماره 4، دی 1402، صفحه 87-98
سهیل بازاری مقدم؛ فروزان باقرزاده لاکانی؛ جلیل جلیل پور؛ مهدی معصوم زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب