1.

تأثیر سطوح مختلف فوکوئیدان در لعاب، بر ویژگی‌های فیزیکی ناگت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای C° 4

دوره 10، شماره 3، مهر 1403، صفحه 83-99
صدیقه بابایی؛ نازنین محمدی؛ ملیکا اثنی عشری؛ مهرناز قنبرزاده

2.

خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم‌ ژلاتینی حاصل از ضایعات ماهی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus)

دوره 8، شماره 3، مهر 1401، صفحه 29-42
مریم مبرایی؛ صدیقه بابایی؛ محمود ناصری؛ مرضیه موسوی نسب


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب