1.

اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 25-39
سهیل بازاری مقدم؛ فروزان باقرزاده لاکانی؛ جلیل جلیل پور؛ مهدی معصوم زاده؛ علیرضا شناور ماسوله

2.

تأثیر جیره غذایی حاوی پروبیوتیک اختصاصی بر برخی از شاخص های رشد، ایمنی، آنزیم های کبدی و فلور باکتریایی روده بچه تاسماهی پرورشی ایرانی Acipenser persicus

دوره 6، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 71-85
رضوان اله کاظمی؛ مهتاب یارمحمدی؛ علیرضا شناور ماسوله؛ علی حلاجیان؛ بابک تیزکار؛ هوشنگ یگانه؛ جلیل جلیل پور؛ مهدی علیزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب